Aktiekunskap startar facebooksida och twitterkonto

Jag kan inte direkt påstå att aktiekunskap och bloggen här har legat i framkant direkt vad det gäller social närvaro på nätet. Det finns ingen sådan helt enkelt men nu skall det bli ändring på det!

Ny facebooksida och nytt twitterkonto

Förr när man bloggade så var det framförallt via rss läsare och liknande som man hade koll på nya blogginlägg och tips från sajter & bloggar. Numera verkar det inte vara särskilt hett så istället får man ta till de sociala nätverken för detta. Så för att det skall bli enklare för dig som följer den här sidan så har jag (Simon) nu skapat en facebooksida och ett twitterkonto.

Så nu skall det bli lite enklare hoppas jag att kunna följa denna sida.

Än så länge (i skrivandes stund i April 2018) så har jag inga följare alls knappt i dessa konton så bli inte förvånad om det verkar vara lite tomt i följarskaran. Jag har ju heller inte gått ut med att detta finns så det skall vara helt naturligt.

Av:
Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Om Aktiekunskap och mig

Jag som driver Aktiekunskap heter och jag är Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Jag bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Jag har bloggat och skrivit artiklar om aktier, ekonomi och investeringar sedan 2009 då jag startade min första ekonomiblogg.

Mer aktiedata eller investera i aktier

Bloggar jag följer

(Vill du jag skall upptäcka din blogg? Hör av dig till info snabela aktiekunskap . nu)

Copyright Aktiekunskap.nu 2019