Dags för lite uppdateringar av Aktiekunskap.nu

Under de närmaste dagarna kan det hända att det är lite mer rörigt än vanligt här på sajten. Det beror i så fall på att vi håller på och uppdaterar sajten så att den bland annat skall vara mobilanpassad och att det också är hög tid att vissa delar av innehållet förbättras och förnyas.

Den här sajten har funnits ganska länge och den har genom åren genomgått några större omarbetningar under denna tid. Nu förändras ju tekniken på nätet mycket snabbt och en stor del av besökarna här gör sitt besök via mobilen eller surfplattan. Så det är helt enkelt dags att ordna till så att även dessa besökare får en bra upplevelse.

Så om du tycker att det verkar lite rörigt eller om något är fel så är det bara att kommentera här nedan så lovar vi att fixa till det så fort som möjligt.

/Aktiekunskap.nu

Av:
Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Om Aktiekunskap och mig

Jag som driver Aktiekunskap heter och jag är Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Jag bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Jag har bloggat och skrivit artiklar om aktier, ekonomi och investeringar sedan 2009 då jag startade min första ekonomiblogg.

Mer aktiedata eller investera i aktier

Bloggar jag följer

(Vill du jag skall upptäcka din blogg? Hör av dig till info snabela aktiekunskap . nu)

Copyright Aktiekunskap.nu 2018