Lite nyheter på Aktiekunskap

Den senaste tiden har jag lagt mer tid på att förbättra den här sajten. Det har blivit en ny logga, lite fix med hur saker och ting ligger på sajten och uppgradering av systemet bakom. Jag tänkte därför berätta lite om vad som händer här och hur sajten kommer att fortsätta att utvecklas.

Utveckling, utveckling, utveckling …

Nästa steg här blir att strukturera innehållet så att det skall bli enklare att hitta fram till den faktaartikel som man letar efter. Sedan länge så är sajten indelad i olika kategorier som nybörjaravdelning, aktiehandel, fundamental analys, valutahandel och cfd-handel. Däremot så kan det vara lite svårt att hitta fram till alla artiklar. I vissa kategorier finns det en hel del artiklar skrivna så vissa försvinner i mängden. Det skall det bli bättring på.

Aktiekunskap har länge haft en systersajt som heter Aktie-skola.se som också var skriven av mig. Tanken med den sajten var egentligen att den skulle bli mer som en bok där man (oftast) börjar med kapitel 1 och läser den kapitel för kapitel. Tyvärr är tiden en bristvara så till slut så kände jag att det var dags att minska mängden arbete. Så aktie-skola fick flytta ihop med den här sajten och jag kommer så småningom att publicera några av den sajtens bättre artiklar här på Aktiekunskap istället. Det känns väldigt bra att kunna koncentrera arbetet här istället.

Men börsen då?

Du som är intresserad av aktier och börsen är förstås även intresserad av de bitarna. Personligen ligger jag med det mesta av innehavet i säkrare tillgångar än aktier (förutom långsiktiga aktier och småbolag). Jag tycker att det är väldigt intressant att vi har haft såpass stark konjunktur så länge som vi har haft. Man undrar verkligen hur länge detta kan hålla på? Vad tror du?

Av:
Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

Om Aktiekunskap och mig

Jag som driver Aktiekunskap heter och jag är Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Jag bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Jag har bloggat och skrivit artiklar om aktier, ekonomi och investeringar sedan 2009 då jag startade min första ekonomiblogg.

Mer aktiedata eller investera i aktier

Bloggar jag följer

(Vill du jag skall upptäcka din blogg? Hör av dig till info snabela aktiekunskap . nu)

Copyright Aktiekunskap.nu 2018