Vi startar upp bloggen

Nu tyckte vi att det var dags att fylla på med lite mer nyhetsliknande artiklar här på aktiekunskap och då passar det bra att starta upp en blogg tyckte vi.

Det här innebär att vi kommer att skriva om hur marknaden utvecklas och vad som är aktuellt just nu. Vi kommer kanske även att skriva lite kortare analyser av olika aktiebolag och förhoppningsvis även ha tid att krydda med längre artiklar och analyser.

Väl mött i kommande inlägg!

Av:
Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Följ bloggen:

Kommentera eller Fråga

2 Kommentarer

 1. Håkan Liljeqvist skriver:

  Härligt Simon! Jag kommer ihåg när du sjösatte denna sajten och det är kul att se hur den har utvecklats och hur vi i mångt och mycket delar samma intressen 🙂
  Nu när jag hitta hit så kommer jag givetvis att följa bloggen framöver. Kanske skulle även jag dra igång med ekonomibloggandet igen? Blir inspirerad av din framfart!
  Allt gott! / Håkan Liljeqvist

  • Aktiekunskap skriver:

   Kul att du hittade till denna, det har tyvärr inte hunnits med så mycket bloggande ännu… Det kanske är dags för en uppryckning.

Om Aktiekunskap och mig

Jag som driver Aktiekunskap heter och jag är Leg. Matematiklärare med ett stort intresse för finans, aktier, ekonomi. Jag bor och verkar i Göteborg. Mitt jobb är att göra ett digitalt läromedel i matematik och vid sidan av det skriver jag artiklar om privatekonomi, aktiekunskap och ekonomi.

Jag har bloggat och skrivit artiklar om aktier, ekonomi och investeringar sedan 2009 då jag startade min första ekonomiblogg.

Mer aktiedata eller investera i aktier

Bloggar jag följer

(Vill du jag skall upptäcka din blogg? Hör av dig till info snabela aktiekunskap . nu)

Copyright Aktiekunskap.nu 2019