Om Aktiekunskap

Här på aktiekunskap.nu kan du läsa och lära dig mer om handel med värdepapper. Här publiceras artiklar med kunskap som är bra att känna till för att lyckas bättre med aktiehandel, valutahandel, fonder, CFD-kontrakt och spartekniker. Vi har även en egen avdelning för dig som är nybörjare.

Vem skriver här?

Den här sajten startades år 2010 av mig, Simon Rybrand, som ett sätt att samla kunskap och lära mig mer om aktier. Jag har alltid tyckt att det är lättare att lära mig genom att själv skriva om saker. När jag skriver faktaartiklarna här så är det alltså både för att lära mig själv men också för att kunna dela med mig av kunskapen.

Jag har ett mycket stort och mångårigt intresse för privatekonomi, aktier och fundamental analys.  Jag har investerat i aktier i nästan 15 år och gjort analyser av aktier under dessa år. Detta är inte mitt jobb utan den här hemsidan driver jag vid sidan av mitt jobb som matematiklärare och utvecklare av digitala läromedel i matematik på sajten Matematikvideo.se.  Jag finns även på linkedIN, Google+ och twitter.

På den här sidan så rekommenderar jag också en del produkter och tjänster som jag själv gillar. Det kan vara böcker, tidningar eller nätbanker (Som Avanza, Nordnet eller Aktieinvest). Ibland när jag rekommenderar något så får jag (eller egentligen företaget bakom) en liten provision och det är så vi drar in pengar för att ha resurser att driva sajten vidare. Jag tycker att det är mycket viktigt att stå för det vi rekommenderar så sajten innehåller väldigt lite annonser.

Företaget som jag driver Aktiekunskap.nu i heter trefyra5 Produktion AB.

Kontakt

Copyright Aktiekunskap.nu 2018