Om Aktiekunskap

Här på aktiekunskap.nu kan du läsa och lära dig mer om handel med värdepapper. Här publiceras artiklar med kunskap som är bra att känna till för att lyckas bättre med aktiehandel, valutahandel, fonder, CFD-kontrakt och spartekniker. Vi har även en egen avdelning för dig som är nybörjare.

Vem skriver här?

Den här sajten startades år 2010 av mig, Simon Rybrand, som ett sätt att samla kunskap och lära mig mer om aktier. Jag har alltid tyckt att det är lättare att lära mig genom att själv skriva om saker. När jag skriver faktaartiklarna här så är det alltså både för att lära mig själv men också för att kunna dela med mig av kunskapen.

Jag har ett mycket stort och mångårigt intresse för privatekonomi, aktier och fundamental analys.  Jag har investerat i aktier i nästan 15 år och gjort analyser av aktier under dessa år. Detta är inte mitt jobb utan den här hemsidan driver jag vid sidan av mitt jobb som matematiklärare och utvecklare av digitala läromedel i matematik på sajten Matematikvideo.se.  Jag finns även på linkedIN, Google+ och twitter. Tidigare bloggade jag på bloggen motmiljonen från 2009-2018.

Annonspolicy

På den här sidan så rekommenderar jag också en del produkter och tjänster som jag själv gillar. Det kan vara böcker, tidningar eller nätbanker (Som Avanza, Nordnet eller Aktieinvest). Ibland när jag rekommenderar något så får jag (eller egentligen företaget bakom) en liten provision och det är så vi drar in pengar för att ha resurser att driva sajten vidare. Jag tycker att det är mycket viktigt att stå för det vi rekommenderar så sajten innehåller väldigt lite annonser. Jag brukar oftast ange i de inlägg som har någon form av affiliatelänk

Företagsinformation

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se

Kontakt

Börja investera i aktier hos en nätbank

Avanza
Vi rekommenderar Avanza bank för handel med aktier. Där är det enkelt att komma igång med aktiehandel och det är enkelt att nå support och få hjälp. Avanza fungerar bra både för dig som är nybörjare och för den mer erfarna investeraren.

Nordnet
Vår andra rekommendation om du skall börja att handla med aktier är Nordnet. Priserna är likvärdiga med Avanza och en stor fördel är att du får tillgång till shareville som är Nordens största sparnätverk.

Copyright Aktiekunskap.nu 2019